Saturday, 4 June 2011

artis Malaysia+peminat K-POP=perang ?

Salam peeps,

                                                                     **mila kutuk suju ?

Hey ! Hey ! Hey ! Sebagai peminat k-pop aku amat marah bila aku tahu artis Malaysia kutuk SUJU . Okay aku bukan nak sebelah kan k-pop je.Aku minat jugak artis Malaysia ni.Mila ni aku minat tau nak2 lagu terbaru dia bertemu cinta tu.TAPI bila aku tau dia kutuk2 artis macam ni haiyoo . =,= . Come on Mila, takkan sama-sama artis nak gaduh2 . Peliklah artis Malaysia ni !

                                                              **azwan ali perang tweeter ?

Haaaa ni lagi satu . Tadi aku jalan-jalan kat blog oh!artis aku bacelah pasal Azwan Ali perang dengan peminat k-pop.Lepas tu aku g jalan pulak dekat blog farah aida . Yang aku tak boleh terima sampai Azwan Ali panggil peminat super junior ANJENG.. O.M.G..Ni ker budaya artis Malaysia ? Mungkin sebagai artis senior dia nak backup Mila yang junior . Tapi janganlah sampai macam tu sekali ..

Untuk peminat K-POP chill beb . Aku pun hangin jugak ..
Untuk artis Malaysia "tinggalkan kontroversi tingkatkan prestasi . Kami rakyat Malaysia sentiasa sokong korang .
dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee

4 comments:

HaNa Hani said...

ape la diorg neyh
sal suju je semua nak gado aiihhh

aqilah mohamad said...

hana : yaww setuju ! biasalah artis kita penuh kontroversi . :)

kukin said...

itu pun nak kutuk ke -.-
macam diorang bagus sangat je . benci betol *emo

aqilah mohamad said...

kukin : **emo . ahaaa samalah marah ni .