Saturday, 4 June 2011

cik adik ADINDA EVANS . popular budak ni .

Salam peeps,

Korang mesti kenal siapa Adinda Evans kan ? Sedang aku berjalan-jalan melawat blog bloggers yang lain, ramai jugak yang buat entry pasal adik ni . Huh ! Okaylah sebagai bloggers baru, aku barulah jugak tau pasal adik ni . Dah baca dah blog dia . Segan okay ! Ramai bloggers senior yang tegur sikap dia yang buat pengakuan berani mati tu . Adik, kau muda lagi dik . Okay tak dinafikan memang ramai remaja sekarang yang dah rosak tapi atleast diaorang tak kecoh-kecoh dik oi . Satu ayat dalam blog dia yang buat aku nak tergelak , "Don't HATE me coz I'm Beautiful okayh :)" . Heeee . Memang kau cantik dik oi tapi sayang kecantikkan kau ditutup oleh sikap kau . Kita yang dah tau ni jadikan sebagai pengajaran . Bak kate Wahid "tinggalkan kontroversi tingkatkan prestasi"


Semoga kau berubah dik satu hari nanti . 
---->adinda evans




dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee

2 comments:

puteh Nazumie said...

siapa dia...?saya kurang ariff....hihihi

aqilah mohamad said...

haha . sila bace blog dia . kenalilah beliau . heee