Monday, 6 June 2011

fenomena tulisan BLUE

Salam peeps .

Abaikan je gamba di atas hehe . Okay aku nak bercakap tentang fenomena tulisan blue yang semakin popular di kalangan pengguna facebook . Korang jugak mesti tak ketinggalan kan ? Tag sane tag sini . Kadang-kadang kelakar sebab ade yang gaduh pasal tulisan blue ni . Aku jugak tak ketinggalan menggunakan tulisan ni . HAHAHA . Eh best dherr . Sampai ada yang cakap "agaknya Malaysia je yang sibuk guna tulisan BLUE". Eh, Malaysia boleh ! Itulah keunikan orang Malaysia . Kreatif lagi cergas . Huuuuu . 

Haaaa ni antara page yang popular lagi gempak !
**jika mata anda kabur-kabur sila tekan gamba untuk tumbesaran yang sihat :)

                                                                   >pijak sini<
                                                                   >pijak sini<
                                                                  >pijak sini<

page lain yang boleh aku share kan :
>Alamakk Die nie kene makan gak arini<
>Kau jangan cakap kat aku je ek, kau pon guna tulisan biru tu jugak kan <
>Jangan Asik Nak ''Like Lelaju'' Sangat Lah Kan<
>Asyik-asyik aku je yang komen<
>Lu Gebang dlm Wall boleh la, Try depan2 tengok<
>Jangan Nak Show Off Sgt Kau Punya Braces. Menyampah Aku<
>Saya benti KEJE sebab nk Like Status awak Sampai Lebam<

**banyak lagi yang lain korang cari sendiri k ? caucincau !
dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee

6 comments:

HaNa Hani said...

haha...siyes lawak2 la page nneyh
^_^

aqilah mohamad said...

hana hani : hehe , memang pun . heeee

Norazlin Nordin said...

ak igt tulisan blue blue...hehehe~

btw..ak pon rasa org Malaysia je yg gne..sbb ak ade kwn ngan org luar tp diorg ta tulis plak blue blue ni~

aqilah mohamad said...

norazlin nordin : kan ? heee . go blue ! :)

Dernier Jay said...

Hahahahah~ smangat bace, igtkn tulisan blue ape lah xDDD tp lately rmai sgt yg tulis gune blue2 ni. ta special da. kikiki

btw, folo kamu, folo back yaa? ^^
http://corazondejay.blogspot.com/

aqilah mohamad said...

dernier : haah . heee . ouh okay babe :)