Tuesday, 7 June 2011

Manja ? Eeeeeuu ! Shuh sana !

Salam peeps,



Pagi tadikan bangun tidur aku bukak hotfm dulu . Time tu sis Fafau ade sebut tentang hotchat;:manja terlebih.. Ramai jugak orang-orang telefon bagi pendapat , ada yang bercerita . Ermm tahlah aku sendiri getik dengan orang yang manja-manja ni . Well, sekarang lebih kepada para remaja yang sedang hangat berkapel . Zaman sekarang ni pegang tangan ni dah tentu lah wajib bagi yang sedang bercinta.. Halalkan sendiri . Entah ajaran sesat mana tah .

Tu satu hallahkan? Sekarang ni dahlah pegang tangan bukan muhrim lepas tu lentok sana lentok sini . Leher ko patah ke jah oi ? ! Aisyhh memang err =,= . Tu pi lantak hang lah . Dahlah tu pelok-pelok depan awam . Ehh apesal tak kawin je ? Kan senang halal lagi menggembirakan . Kadang-kadang tu nak bercandle light dinner kat kedai mamak pun nak buat aksi 18sx ! Sebagai remaja yang sedang membesar memang itu satu perkara biasa untuk aku tengok . Bertambah dosa aku . Kalau orang cakap jangan pandang habis tu macam mana aku nak pandang jalan .

Yang baca entry ni mesti sakit hati dengan aku kan ? Mesti aku cakap aku busy body bagaikan ? Mesti dialog kau "eh pompuan ni kau dah tak laku nak kecoh-kecoh . Pegi mampus lah kau ! Kubur lain-lain betina !"kan ? Alahh ada aku kisah ? Sebab kubur lain-lain aku buat entry ni nak ingatkan korang jangan buat dosa . Ingat-ingatlah tuhan sikit .

Lu pikirlah sendiri . Ini pendapat aku je . Kalau tak boleh terima jangan nak salahkan aku . Aku memang takde boyfee tapi dalam masa yang sama aku tak pernah ada rasa cemburu pun dengan orang yang ade boyfee bagai ni . Harap korang happylah dengan hidup korang tu . Kalau rasa nak pelok sangat suh je mak ayah kawinkan korang . Dah kawin buat apa pun tak dosa dah halal lagi dapat pahala . K babai !



dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee