Friday, 10 June 2011

saya sudah anda bila lagi ?

Salam peeps,

Hari ini sangat penat sampai tertidur aku . Macam-macam benda aku buat jahat, aku remove orang . Hahahaha . Aku malas layan orang (sebenarnya orang tu tua saya tak mainlah orang tua) . Dan perkara yang buat aku naik angin ialah ramai orang cakap aku nampak TUA ! O.M.G . Rasa nak bagi sup ekor kuda je kat orang tu! (emo jap) . Okay sudah merepek sekarang berbalik kepada tajuk .

Aku terlebih rajin gosok baju sekolah tadi sebenarnya . Hahaha . Orang rindu sekolah, tapi dalam hati jantung nak gugur kalau sebut keputusan periksa . Ngeee . Korang bila lagi nak gosok baju ? Takkan esok nak sekolah baru nak buat kot . (ada gaya emak sedang membebelkan ?) Aku kemas buku walaupun kerja sekolah aku tak usik . Kekeke . Memang silap-silap aku tidur dalam tanah naik sekolah nanti . Hadee~

Aku dah cuci friend list fb . Korang bila lagi ? Tapi korang nak ker buat kerja jahat macam aku remove orang ? Mesti taknakkan, korang budak baik jangan nakal-nakal tau :) . Aku dah gilap2 blog aku korang bila lagi ? Yela naik sekolah ni sibuk dengan itu ini tak sempat nak bergosip (lumrah wanita) . Sebagai pelajar aliran sains memang aku ni pening kepala nak hafal itu dan ini (ehh mak jemah ni bangga lah kau budak sains, shuhh!) . Heee ..

Aku nak pergi stalker dslr kat en google : Bye !


dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee

4 comments:

.: immi :. said...

sekolah lg ke ??

aqilah mohamad said...

yupp :)

Dernier Jay said...

kikikiki~ jgn cakap fb, blog ni pon da siap remove org lagi. hohoho. mang sangat perlu delete2 lagi <3

aqilah mohamad said...

wow~ hee yupp tgoklah delete klau perlu je . :)