Sunday, 12 June 2011

terjah BLOG !

Assalamualaikum ,

Hye korang, mesti semua tau tentang bloggers mynameisnamee kan ? Atau nama sebenar akk tu Nameera Roslan . I absolutely adore her blog XD . Hari tu ,asa blog walking aku terjumpe blog dye dan aku follow sebab aku suka baca entry akk ni . Then dalam blog dyelah aku terjumpa blogger yang bernama Aiman Ariffin . 

Dan yang paling aku tak sangka, sis Namee terjah blog buruk aku ni ! Wow ! Takcaya korang bukak cbox yg dah uzur tu . Ahhhh menjerit aku time tu . Hahaha . Sumpah aku tak sangka blog buruk ni jadi tempat persinggahan dia . Memang Ya Allah aku rasa aishh tak taulah nak buat apa lagi .

Dan disebabkan aku suka blog dia lepas ni aku taknak lagi buat I FOLLOW , FOLLOW ME lagi / Kalau orang suka blog aku follow tak suka tak pe aku akan cuba tingkatkan lagi prestasi aku~

Lets see her blog :)

                                                                    mynameisnamee

Thats all . Bye !

dah baca?dah komen?SUKA? likelah hee

4 comments:

Namee Roslan said...

adik comell..teriima kasihh :') somebody forwarded it to me :) ill display u in my list ok :). txs cutie :) em, pasal blogwalking..adik follow n just tinggalkan jejak..i follow u :) mesti diorg follow adik balik :)

aqilah mohamad said...

heee , sama2 sis cantik :) yeah ? wahh tak sgke pulak hehehe . ngee oh okay sis ;D

saiazuan said...

ad follow blog ni gak :D


latest work
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/atwr-comic-transformers-dan-blog.html

Lilynn Sazlin said...

salam.

hai.
lil datang dari 'special thanx' namee. bila lil da add namee. otomatik senarai nama dlm list 'special thanx tu' lil akan add blog dia.

klu sudi
datanglah blog lil oke?

belogcintasaya.blogspot.com

nice to meet u :)